U bent nu hier: Home » Friesland » Hichtum

Tandarts Hichtum

Tandarts-vinder.nl bevat helaas nog geen tandartsen in Hichtum. Dit geldt ook voor de gehele provincie Friesland (tandarts Friesland). Voer bovenaan deze pagina uw postcode in voor de dichtstbijzijnde tandartsen of ga naar direct contact met tandartsen om via één e-mail in contact te komen met meerdere tandartsen tegelijk. Hieronder worden nu overige resultaten getoond.

1 2 3 4 5 » »»

Art of Teeth Tandheelkundig Centrum

Niet gevestigd in de plaats Hichtum en in de provincie Friesland.
Van Musschenbroekstraat 180, 2522 AW Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 070 3999 053, Fax: -, KvK: 000034994165
Zoekt u een tandartsenpraktijk in Den Haag die u op elk tandheelkundig
gebied van dienst kan zijn? Een specialist die zijn vak verstaat? Of een tandarts waarbij kinderen zich op hun gemak voelen? Kom dan eens langs bij Art of Teeth, het tandheelkundig centrum met maximale aandacht en zorg voor uw gebit? Wij werken met gespecialiseerde behandelteams, waardoor wij adequaat op uw wensen kunnen inspelen.
Diensten: Tandarts
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Art of Teeth Tandheelkundig Centrum

Tandarts.com

Niet gevestigd in de plaats Hichtum en in de provincie Friesland.
Singel 36-1, 1015 AA Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 0202610888, Fax: -, KvK: -
Een zien hoe uw eigen tandarts scoort vergeleken andere tandartsen? Kijk
dan op tandarts.com en vergelijk tandartsen individueel met elkaar, om te zien welke praktijk nou eigenlijk het beste scoort
Tandarts, Mondhygienist, Spoed, Orthodontist, Paradontoloog, Implantoloog,
Kindertandarts, Angsttandarts, Endontoloog, Gnatholoog
Openingstijden
Maandag: 00:00 - 24:00
Dinsdag: 00:00 - 24:00
Woensdag: 00:00 - 24:00
Donderdag: 00:00 - 24:00
Vrijdag: 00:00 - 24:00
Zaterdag: 00:00 - 24:00
Zondag: 00:00 - 24:00

* 24/7 geopend

Sociale media:
Afbeelding › Tandarts.com

Tandartsenpraktijk Culemborg

Niet gevestigd in de plaats Hichtum en in de provincie Friesland.
Costerweg 3, 4104 AJ Culemborg (Gelderland)
Tel: 0345473396, Fax: -, KvK: -
Tandartsenprakijk Culemborg is een moderne praktijk met up-to-date
behandelmethoden en apparatuur. Tandarts Dennis en tandarts Daisy-Joyce bespreken uw wensen en mogelijkheden, voor iedereen nemen wij de tijd zodat u zich meteen op uw gemak zult voelen.

Tot snel in onze praktijk!
Algemene tandheelkunde, Angstpatiënten, Kindertandheelkunde, Facings,
Implantaten, Slijtage
Openingstijden
Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Tandartsenpraktijk Culemborg

Tand- en Mondzorg kliniek Timko

Niet gevestigd in de plaats Hichtum en in de provincie Friesland.
Ten Hagestraat 10, 5611 EG Eindhoven (Noord-Brabant)
Tel: 040 236 4711, Fax: -, KvK: 17283165
Tandarts Timko in Eindhoven is voor het hele gezin. U kunt naast periodieke
controle en algemen tandheelkunde ook bij ons terecht voor diverse specialistisch behandelingen, zoals implantologie, mondhygiene, kaakchirurgie en orthodontie. U kunt ook op doordeweekse dagen en ook zaterdagen (10.00 tot 15.00 uur) bij ons terecht. De praktijk is centraal gelegen in het centrum van Einhoeven en goed bereikbaar met zowel de auto/fiets als het openbaar vervoer.
Diensten: implantologie, mondhygiene, kaakchirurgie, orthodontie
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Tand- en Mondzorg kliniek Timko

R.R. de By

Niet gevestigd in de plaats Hichtum en in de provincie Friesland.
Steve Bikoplein 5, 1092 GM Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020 694 8057, Fax: -, KvK: -
Tandartspraktijk R.R. de By is een moderne praktijk gelegen in Amsterdam
Oost / Watergraafsmeer. In de praktijk is een ervaren team van tandartsen actief. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur en werken volgens strenge hygiëne richtlijnen. Tandartspraktijk R.R. de By biedt u een compleet pakket van tandheelkundige zorg. De praktijk staat ook wel bekend als de Opera Tandarts.
Diensten onbekend
Openingstijden
Maandag: 07:30 - 15:30
Dinsdag: 07:30 - 15:30
Woensdag: 07:30 - 15:30
Donderdag: 07:30 - 15:30
Vrijdag: 07:30 - 15:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* In de maanden juli/augustus: 7:30 - 13:30 uur.

Sociale media:
Afbeelding › R.R. de By

Kunstgebit Praktijk

Niet gevestigd in de plaats Hichtum en in de provincie Friesland.
Dam 19, 2952 AB Alblasserdam (Zuid-Holland)
Tel: 078 2032333, Fax: -, KvK: -
Snel uw kunstgebit laten repareren

Avond & Weekend

Hoewel een prothese gemaakt is van zeer sterk kunsthars, kan het kunstgebit beschadigen of breken. Onze doel is om u zo goed mogelijk te helpen. U kunt daarom ook s'avonds en in het weekend bij ons terecht met uw gebroken prothese. Uw kunstgebit wordt op een professionele wijze gerepareerd, wij werken met de beste technieken om uw gebitsprothese weer te herstellen.

Een paar voorbeelden van beschadigingen bij een kunstgebit:
Het kunstgebit is doormidden gebroken;
Er zit een klein (of groter) scheurtje of barstje in de prothese;
Er is een tand of kies afgebroken;
Een kies of tand is uit de prothese losgeraakt;
Er is een klein hoekje van de prothese afgebroken.
Voor alle beschadigingen geldt dat u snel een kunstgebit reparatie nodig heeft. Met een kapot kunstgebit is het namelijk lastig eten, lachen en praten. Maak snel een afspraak voor een reparatie. Ook spoedreparatie kunstgebit Avond en weekend service!


Hoe kan een kunstgebit kapot gaan?

De meest voorkomende oorzaken op een rij:Een kunstgebit kan vallen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren tijdens het schoonmaken van de prothese. Als het kunstgebit dan op een stenen vloer valt, kan het breken of kunnen er tanden of kiezen uitvallen.

Een kunstgebit kan beschadigen doordat het niet goed past. Er kunnen dan tijdens het kauwen of afbijten scheuren of barstjes in de prothese ontstaan, bijvoorbeeld omdat er teveel spanning op de basis komt. Een slecht passend kunstgebit kan overigens nog meer problemen veroorzaken, zoals pijn en een slechte adem.

De prothese kan beschadigen als u op iets hards bijt.

Hoe lang duurt een kunstgebit reparatie?

Meestal duurt een kunstgebit reparatie niet zo lang. Vaak is uw prothese al binnen een uur gerepareerd. Zo hoeft u de prothese niet lang te missen. Uiteraard hangt de tijdsduur ook af van de soort reparatie. Is uw kunstgebit ernstig beschadigd, dan duurt de reparatie wat langer dan wanneer er slechts een klein hoekje is afgebroken.Uw gebroken of beschadigd gebit wordt snel en vakkundig gerepareerd.

Een kunstgebit reparatie kan gelukkig meestal nog dezelfde dag plaatsvinden. Wij bieden tevens een spoedreparatie-service aan voor avond en weekend (ook op zondag).Reparatie met afdruk

Soms moet er voorafgaand aan de kunstgebit reparatie eerst een afdruk van uw kaak worden gemaakt. Dat is bijvoorbeeld nodig als het kunstgebit gebroken is en het breukvlak door de basis heengaat (het deel van de prothese dat op de kaak rust). Onze behandelaar maakt dan een afdruk met het kapotte kunstgebit in uw mond. Hiermee wordt een gipsen model gemaakt op basis waarvan het kunstgebit wordt gerepareerd. Op deze manier weet u zeker dat het gebit na de reparatie weer goed zal passen.Reparatie zonder afdruk

Er is geen aparte afdruk nodig als er een tand of kies losgekomen is uit uw kunstgebit, of als er een tand doormidden gebroken is. Bewaar de losse tand of kies altijd en overhandig het aan de behandelaar. Als het element nog heel is, kan deze weer vastgezet worden. Dat is wel zo prettig, want bij een nieuwe tand of kies kan er kleurverschil optreden, zeker als uw kunstgebit al wat ouder is.
Kunstgebit reparatie voorkomen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar met een paar voorzorgsmaatregelen kunt u zoveel mogelijk voorkomen dat het kunstgebit kapot gaat. Een paar tips:Laat uw kunstgebit regelmatig controleren. Daarvoor kunt u gratis een afspraak bij ons maken. De behandelaar kan zien of de prothese nog goed past, wat het ontstaan van scheurtjes en barstjes helpt voorkomen. Als de pasvorm niet meer optimaal is, kunnen wij het kunstgebit herstellen, bijvoorbeeld met een rebasing.

Houd bij het schoonmaken van het kunstgebit de prothese altijd boven een kom met water. U kunt ook de wastafel laten vollopen met water. Als het kunstgebit dan valt, vangt het water de klap op en kan het kunstgebit niet breken.

Bewaar de prothese in een speciaal bewaarbakje. Zo voorkomt u dat het valt, rondslingert of dat iemand er per ongeluk op gaat staan of zitten.

Reinig het kunstgebit met speciale reinigingsproducten. Wij verkopen speciale producten hiervoor in onze winkel, deze zijn niet verkrijgbaar voor consumenten. Gewone tandpasta kan krasjes in het oppervlak van de prothese veroorzaken. Behandel uw kunstgebit voorzichtig. Vermijd het afbijten van harde voedingsmiddelen, zoals rauwe wortels.Een kunstgebit moet goed passen. Helaas komt het weleens voor dat de pasvorm niet (meer) optimaal is. Zo kunnen er drukpunten ontstaan of kan de prothese losser gaan zitten. Dit is vervelend, want een kunstgebit dat niet goed meer past, kan problemen veroorzaken. Het kan ook gebeuren dat het kunstgebit kapot gaat, bijvoorbeeld als u het laat vallen. Kunstgebit Praktijk kan in deze gevallen het kunstgebit herstellen. Bereikbaar zelfs op zaterdag en zondag.
P
Kunstgebit Reparatie, Spoedreparatie Kunstgebit, Nieuw Kunstgebit,
Reparatie Gebitsprothese, Tandtechnicus, Tandtechniek, Nieuw Gebitsprothese
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Kunstgebit Praktijk

Tandarst Praktijk Belgisch Park

Niet gevestigd in de plaats Hichtum en in de provincie Friesland.
Stevinstraat 178, 2587 ET Scheveningen (Zuid-Holland)
Tel: 070-3110305, Fax: -, KvK: 34332931
Uw team met tandartsspecialisten, tandartsen en mondhygiënisten dat graag
voor u klaar staat.
Voor meer informatie kijk naar onze website.
Diensten: Zie svp onze website
Openingstijden
Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Tandarst Praktijk Belgisch Park

De Tandarts, kliniek voor tandheelkunde en implantologie

Niet gevestigd in de plaats Hichtum en in de provincie Friesland.
Collegeweg 2b, 4942 VD Raamsdonksveer (Noord-Brabant)
Tel: 0162-521546, Fax: -, KvK: -
Bij De Tandarts kunt u naast de algemene tandheelkundige behandelingen
terecht voor implantogie, esthetische tandheelkunde (bleken, facings, kroon- en brugwerk), tandvleesbehandelingen, klikgebit en orthodontie.
Het behoud van een mooi en gezond gebit is ons streven. Hiervoor maakt ons hooggekwalificeerd team gebruik van de modernste behandelmethodes. Daarbij staat een persoonlijke benadering centraal.
Diensten onbekend
Openingstijden
Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Telefonische bereikbaarheid: Maandag: 08.00 uur tot 12.30 en 13.00 uur tot 17.00 uur Dinsdag : 08.00 uur tot 12.30 en 13.00 uur tot 17.00 uur Woensdag: 08.00 uur tot 12.30 en 13.00 uur tot 17.00 uur Donderdag: 08.00 uur tot 12.30 en 13.00 uur tot 17.00 uur Vrijdag: 08.00 uur tot 12.30 en 13.00 uur tot 16.00 uur

Sociale media:
Afbeelding › De Tandarts, kliniek voor tandheelkunde en implantologie

Tandartspraktijk Sarican

Niet gevestigd in de plaats Hichtum en in de provincie Friesland.
Loosduinsekade 85, 2571 BR Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 070 - 217 66 66, Fax: -, KvK: 72621613
Tandartspraktijk Sarican staat voor kwaliteit en professionele mondzorg.
Wij zijn een nieuwe moderne praktijk in Den Haag.

Wij hanteren ruime openingstijden en zijn elk weekend open. U kunt ook online uw (eerste) afspraak maken.

Onze tandartsen hebben ieder meer dan 15 jaar werkervaring. In de praktijk worden er in totaal 8 talen gesproken.

Bezoek onze website voor meer informatie.
Diensten onbekend
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00
Sociale media:
Afbeelding › Tandartspraktijk Sarican

Smaragd Dental

Niet gevestigd in de plaats Hichtum en in de provincie Friesland.
Smaragdplein 227, 3523 EH Utrecht (Utrecht)
Tel: 0307514590, Fax: -, KvK: -
Aanname nieuwe patienten

Algemene tandheelkunde
Mondhygiene
Jeugd tandzorg
Kunst en klikgebit
Spoed tandarts
Geen lange wachttijden
Directe behandelingen
Aangesloten bij alle zorgverzekeringen
Mondhygienist, Tandarts, Tandprothetiek, Implantologie, Endobehandelingen,
Jeugdtandzorg
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Weekends alleen op afspraak

Sociale media:
Afbeelding › Smaragd Dental

1 2 3 4 5 » »»
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy